Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Peace Love And Misunderstanding 2011 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος Ταινίας: Κωμωδία, Δράμα
Σκηνοθέτης: Bruce Beresford
Σενάριο: Joseph Muszynski, Christina Mengert
Ηθοποιοί: Jeffrey Dean Morgan, Elizabeth Olsen, Chace Crawford, Catherine Keener, Katharine McPhee, Jane Fonda, Kyle MacLachlan, Rosanna Arquette, Nat Wolff, Maddie Corman, Poorna Jagannathan, Terry McKenna, Marissa O'Donnell, Laurent Rejto, Wayne Pyle
Ελληνικοι υποτιτλοι
Υπόθεση:
Η Νταϊάν μένει μόνη με τα παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της τους εγκαταλείπει.
Συντετριμμένη από τη νέα τροπή που πήραν τα πράγματα στη ζωή της, παίρνει τα παιδιά της και πάνε να μείνουν στο Γούντστοκ, μαζί με την απομονωμένη μητέρα της και πάλαι ποτέ ένδοξη χίπισσα, Γκρέις.
Ενώ οι εντάσεις μεγαλώνουν μέσα στο σπίτι, ο καθένας τους προσπαθεί να βρει μία λύση στα συναισθηματικά ζητήματα που τους προέκυψαν αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου