Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

My Awkward Sexual Adventure 2012 Δείτε online


Είδος ταινίας: Drama
Σκηνοθεσία: Gordie Haakstad
Σενάριο: Aron Flasher
Ηθοποιοί: Kevin Sorbo, Samuel Davis, Richard Dillard, B.K-McKee
Χώρα παραγωγής: USA
ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Υπόθεση:
Όταν ο συντηρητικός λογιστής Τζόρνταν κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Ρέιτσελ, εκείνη του αποκαλύπτει μια δυσάρεστη αλήθεια: ότι είναι απαίσιος στο κρεβάτι!
Απογοητευμένη και απαρηγόρητη η Ρέιτσελ, εγκαταλείπει τον Τζόρνταν και εκείνος αποφασίζει να ξεκινήσει μια απελπισμένη αναζήτηση σεξουαλικών εμπειριών προκειμένου να αποκτήσει τις πολυπόθητες δεξιότητες!
Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει πάλι τη Ρέιτσελ, ο Τζόρνταν συναντά τη Τζούλια, μια εξωτική χορεύτρια που προσπαθεί να τον μυήσει στον υπέροχο αλλά άγνωστο για αυτόν κόσμο του σεξ !

Δείτε online 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου