Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Love Me 2012 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


ΕΙΔΟΣ : Thriller
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Rick Bota
ΣΕΝΑΡΙΟ : Kat Candler
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Lindsey Shaw, Jamie Johnston, Jean-Luc Bilodeau
 Ελληνικοι υποτιτλοι ενσωματωμένοι
Υπόθεση:
Η 16χρονη Μελίσα Κένεντι αγνοείται εδώ και τρεις μήνες.  Η συνομήλική της Σίλβια Πότερ θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί όπως στις ταινίες, αλλά δυστυχώς αυτό δε μοιάζει εφικτό. Όταν όμως εμφανίζεται στο προσκήνιο το νέο αγόρι του σχολείου, ο Λούκας, ο έρωτας παίρνει τα ηνία παρά τις αντιρρήσεις των φίλων της Σίλβια. Το θέμα περιπλέκεται όταν η αστυνομία ανακαλύπτει τη σχέση του Λούκας με την αγνοούμενη Μελίσα.  Τι συνέβη πραγματικά στη Μελίσα και μπορεί η σχέση του Λούκας και της Σίλβια να επιβιώσει απ’ τις αποκαλύψεις, που απειλούν να αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα;

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου