Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ DVDRip Δείτε online


Μια απογοητευμένη από το γάμο της μικροαστή, δέχεται την επίσκεψη του εραστή της, αμέσως μετά την αναχώρηση του άντρα της για τη δουλειά του –είναι εργολάβος οικοδομών. Εκείνο το πρωινό, ζει έντονες ερωτικές στιγμές με τον εραστή, συνειδητοποιεί όμως πως έχει αποτύχει πλήρως στις ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις της. Ο εραστής της δεν είναι παρά ένας αχαΐρευτος, τον οποίο συντηρεί η φτωχή φιλενάδα του, η οποία μένει με τους γονείς της και με τη μεγαλύτερη αδελφή της. Η τελευταία, με τη σειρά της υπήρξε ερωμένη του, ενώ εξακολουθεί να τον επιθυμεί.
Σκηνοθεσια: Γιάννης Κοκκόλης
Διάρκεια: 90 λεπτά
Πρωταγωνιστές:
- Καίτη Θεοχάρη
- Γιώργος Αρμαδώρος
- Αντώνης Ξενάκης
- Ντόρα Βολανάκη
- Ελένη Δακορώνια
- Τάσος Κονταξή
- Μιχάλης Μικαήλος
- Λαμπρινή Λίβα

Δείτε online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου