Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

CIRQUE DU SOLEIL WORLDS AWAY 2012 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος: Fantasy
Αξιολόγηση: 6.4/10 - 1242 ψήφοι
Σκηνοθεσία: Andrew Adamson
 Σενάριο: Andrew Adamson
Ηθοποιοί: Erica Linz, Igor Zaripov, Lutz Halbhubner
 Πρεμιέρα: 21 December 2012 (USA)
Yπότιτλοι: Eλληνικοί Ενσωματωμένοι
Μετάφραση: Φαίδρα
Υπόθεση:
Μια νεαρή κοπέλα από μια μικρή κεντροδυτική πόλη πηγαίνει μια μέρα να δει ένα περιοδεύον τσίρκο, όπου ένας σιωπηλός κλόουν την ωθεί να γνωρίσει τον Εναέριο, τη βασική ατραξιόν της παράστασης. Αυτή θα μαγευτεί από τον Εναέριο, αλλά κατά τη διάρκεια της παράστασης του, θα πέσει στο έδαφος. Η κοπέλα τρέχει να τον βοηθήσει, αλλά τότε το χώμα υποχωρεί και βρίσκονται στον μαγικό κόσμο του Cirque du Soleil. Οι δύο τους, όμως, εκεί είναι χαμένοι κι ο ένας αποζητά τον άλλον, περνώντας από τις παράξενες και μαγικές παραστάσεις του Cirque du Soleil.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου