Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Κανένας 2010 Δείτε online


95 min - Drama | Romance -
 3 March 2011 (Greece)
Ratings: 5,9/10
Director: Hristos Nikoleris
Writer: Panagiotis Iosifelis
Stars: Georgina Liossi, Antinoos Albanis, Nikolas Papagiannis
Υπόθεση:
Στην Αθήνα του σήμερα, μέσα στις φτωχογειτονιές μπορεί ακόμα να υπάρχει η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ανάμεσα στις κόντρες μεταξύ Ρώσων και Αλβανών γεννιέται ένα ειδύλλιο που θυμίζει άλλες εποχές. Η Τζούλια (Τζωρτζίνα Λιώση) είναι Αλβανίδα και ο Γκόραν (Αντίνοος Αλμπάνης) είναι Ρώσος. Οι παρέες τους είναι αντίπαλες σε κόντρες αυτοκινήτων που κάποιες φορές αποδεικνύονται θανατηφόρες. Αγνοώντας καταγωγή και θρησκεία, τα δυο παιδιά ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Όσο οι φίλοι του Γκόραν και η οικογένεια της Τζούλιας δεν τους θέλουν μαζί, εκείνοι έρχονται όλο και πιο κοντά. Η σχέση τους δοκιμάζεται πολλές φορές και το ερώτημα είναι αν θα αντέξει μέχρι το τέλος...

Δείτε online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου