Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Solomon Kane (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Action | Adventure
Βαθμολογία: 6.0/10 (35,344)
 Σκηνοθεσία: Michael J. Bassett
Σενάριο: Michael J. Bassett, Robert E. Howard
Ηθοποιοί: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan
Πρεμιέρα (US): 24/04/10
Πρεμιέρα (GR): 30/12/10
Χώρα παραγωγής: France | CzechRepublic | UK
Υπόθεση:
Ο Σόλομον Κέιν είναι ένας μισθοφόρος καπετάνιος του 16ου αιώνα που έχει σκοτώσει ακόμα και τον ίδιο του τον αδερφό. Όταν ο Κέιν μαθαίνει ότι πεθαίνει, συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να πληρώσει ένα πολύ σκληρό τίμημα… Για να ξεφύγει από τον Θάνατο κάνει μία συμφωνία με τον διάβολο να μην χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά βία! Έτσι αναγκάζεται να αλλάξει και να ζήσει μια φιλήσυχη ζωή... Η νέα του αντίληψη δοκιμάζεται κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού που κάνει στα πέρατα της Αγγλίας όταν αποτυγχάνει να σώσει από κάποιους διαβολικούς επιδρομείς μια οικογένεια που στάθηκε πολύ φιλική μαζί του. Τότε ορκίζεται να σώσει την κόρη τους που αιχμαλωτίστηκε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να θέσει την ψυχή του σε κίνδυνο!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου