Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

CHASING MAVERICKS (2012) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος: Drama / Sport
Σκηνοθεσία: Michael Apted, Curtis Hanson
Σενάριο: Kario Salem, Jim Meenaghan
Ηθοποιοί: Gerard Butler, Jonny Weston, Elisabeth Shue
 Διάρκεια: 98′
Πρεμιέρα: 26 October 2012 (Canada)
 Γλώσσα: Αγγλικά
Υπόθεση:
Καλώς ήλθατε στο Mavericks της βόρειας Καλιφόρνια, όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται το πιο συναρπαστικό κι επικίνδυνο ραντεβού για τους εραστές του σερφ, το Big Wave World Tour: και πιο συγκεκριμένα το “The Jay”, όπως ονομάστηκε, στη μνήμη του σερφίστα Τζέι Μοριάρτι. Ο νεαρός πρωταθλητής που δάμασε τα κύματα, βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 23 χρόνων – πρόλαβε όμως ν’ αφήσει πίσω του το πρότυπο του Soul Surfer, δηλαδή του αθλητή που αγωνίζεται όχι για τη νίκη, αλλά για την αγάπη προς τη θάλασσα. [myfilm.gr] -|- Η ιστορία του μυθικού σέρφερ Τζέι Μοριάριτι, ο οποίος σε ηλικία 16 χρονών κατάφερε να σερφάρει στα κύματα της περιοχής Maverick στην βόρεια Καλιφόρνια που φτάνουν σε ύψος μέχρι και τα 25 μέτρα…

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου