Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

PARANORMAL ACTIVITY 4 2012 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος Ταινίας: Horror
Ελληνική Πρεμιέρα: 25 October 2012 (Greece)
Σκηνοθέτης: Henry Joost, Ariel Schulman
Σενάριο: Christopher Landon, Chad Feehan
Ηθοποιοί: Katie Featherston, Kathryn Newton and Stephen Dunham
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, Ενσωματωμένοι
Διάρκεια: 88′ Λεπτά
Μέγεθος: 718 MB
Καταλληλότητα Ταινίας: Επιθυμητή η γονική συναίνεση
Υπόθεση:
Μέσα στο 2012 και όπως πάντα Οκτώβριο (ένεκα… Halloween) έρχεται η τέταρτη ταινία του πολύ πετυχημέ- νου franchise “Μεταφυσική Δραστηριότητα” που με μηδαμινό budget φέρνει στα ταμεία, παγκοσμίως, πολλά, μα πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια. Μια ακόμα σκοτεινά ανατρεπτική ταινία τρόμου έρχεται με την υπόθεση και πάλι άγνωστη – όπως άλλωστε άγνωστη παραμένει και η ζοφερή δύναμη που (μετα)κινεί τα πάντα σπέρνοντας τον φόβο και τον θάνατο «στοιχειώνοντας» την πρωταγωνίστρια. Γιατί μπορεί στην προηγούμενη ταινία να μάθαμε την πηγή του δαιμονικού κακού που κατατρέχει την Κέιτι, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα που χρήζουν μεταφυσικής ερμηνείας. Το αν οι απαντήσεις βρίσκονται στο παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον… θα δείξει!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου