Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Bloomington (2010) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Drama
Σκηνοθεσία: Fernanda Cardoso
Σενάριο: Fernanda Cardoso
Ηθοποιοί: Allison McAtee, Sarah Stouffer, Katherine Ann McGregor, Erika Heidewald
 Χώρα παραγωγής: USA
Βαθμολογία: 5.8/10 (1,447)
Υπόθεση:
Η Καθηγήτρια Κάθριν Σταρκ (Allison McAtee) είναι κυνηγός, διαβόητη σ'όλο το πανεπιστήμιο για τους λεσβιακούς δεσμούς της με τους μαθητές της, και γενικά είναι ο φόβος και τρόμος των μαθητών- μερικοί μαθητές πιστεύουν ακόμη ότι είναι και βαμπίρ. Η τελευταία της κατάκτηση είναι η Τζάκι Κίρκ (Sarah Stouffer), ένα πρώην τηλεοπτικό παιδικό αστέρι η οποία έγινε μια πρωτοετής φοιτήτρια.Η ιστορία έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την ξαφνική διακοπή της σχέσης τους, καθώς η Τζάκι αφήνει το σχολείο για την υποκριτική,ενώ η καθηγήτρια Στάρκ χάνει την δουλειά της όταν αποκαλύπτεται η σκανδαλώδης ιστορία.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου