Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

city of angels (1998) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Πως θα ήταν άραγε αν οι ?γγελοι κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας και ένας απ? αυτούς ερωτευόταν κάποιον από μας, τους ανθρώπους?Δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλλυγουντ πρωταγωνιστούν σ? αυτή την ρομαντική, ουράνια ταινία που ξεχειλίζει από λυρισμό και συγκίνηση.Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ο Σεθ, ένας άγγελος που ερωτεύεται την Μάγκι, μια ευαίσθητη καρδιοχειρούργο του Λος Αντζελες που έχει χάσει την πίστη της στους αγγέλους.Με την ελπίδα να τον αγαπήσει κι εκείνη, πρέπει να πάρει το ρίσκο να θυσιάσει την αθανασία του για να γίνει άνθρωπος και να της δείξει πως αισθάνεται γι? αυτήν.Θα μπορέσει η αγάπη να γίνει η κοινή τους μοίρα?

Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher, Dennis Franz, Colm Feore, Robin Bartlett, Joanna Merlin, Sarah Dampf, Rhonda Dotson, Nigel Gibbs, John Putch,
Είδος: Drama, Fantasy, Romance, Thriller

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου