Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

the howling reborn (2011)Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Αν πιστεύετε πως οι λυκάνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι και μυστηριώδεις από τον Jacob του Twilight, τότε αυτή η ταινία θα σας καθηλώσει! Η ταινία αυτή αποτελεί sequel του πρωτότυπου The Howling του 1981 (το οποίο έχει σκηνοθετηθεί από τον μάστερ του είδους, Joe Dante) και αποτυπώνει τη ζωή ενός 17χρονου μαθητή και τη μάχη που πρέπει να δώσει με το πεπρωμένο, καθώς μαθαίνει πως σύντομα θα μεταμορφωθεί σε...λυκάνθρωπο! Θα καταφέρει να παλέψει για να σώσει τη ζωή τη δική του και της αγαπημένης του, καθώς η δίψα του για ανθρώπινο αίμα μεγάλώνει, ή θα συντριβεί από τα φοβερά πλάσματα που έχει να αντιμετωπίσει..; Η συνέχεια επί της οθόνης!
Είδος ταινίας: Horror

Σκηνοθεσία: Joe Nimziki
Σενάριο: Joe Nimziki, James Robert Johnston
Ηθοποιοί: Lindsey Shaw, Landon Liboiron, Ivana Milicevic, Erin Agostino

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου