Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Dragonball: Evolution (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Κεντρικό πρόσωπο είναι ο ηρωικός Γκόκου, ένας ατρόμητος πολεμιστής που προστατεύει τη γη από τις πολυάριθμες ορδές εισβολέων, που απειλούν να κυριαρχήσουν και να πάρουν τον έλεγχο... μυστικών αντικειμένων, από τα οποία η ταινία παίρνει το όνομά της.
Βασισμένο στο εξαιρετικά δημοφιλές manga κόμικ, το “Dragonball” είναι μια live action καταιγιστική περιπέτεια από τον Τζέιμς Γουόνγκ, σκηνοθέτη των ταινιών “The One”, “Βλέπω τον Θάνατό Σου”, αλλά και επεισοδίων των “X-Files”. Το manga κόμικ δημιούργησε ο Ακίρα Τοριγιάμα, του οποίου η δουλειά από best selling κόμικ έγινε video game και διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Σκηνοθεσία: James Wong
Συγγραφείς: Ben Ramsey, Akira Toriyama
Ηθοποιοί: Justin Τσάτγουιν, James Marsters και Yun-Fat Chow

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου