Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

arthur christmas (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Αν ανήκετε σε εκείνους που μικροί αναρωτήθηκαν «μα καλά, πώς προλαβαίνει ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει όλα τα δώρα μέσα σε μια νύχτα;», επιτέλους ήρθε η ώρα να σας λυθεί η απορία! Καλωσορίσατε στο υπερσύγχρονο εργαστήρι της οικογένειας του Αϊ Βασίλη, εκεί όπου όλα σας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό, τουλάχιστον, υπόσχεται η δημιουργική ομάδα της ταινίας «Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη», την οποία στελεχώνουν εκπρόσωποι της αφρόκρεμας της σύγχρονης Βρετανικής κωμωδίας, όπως η παραγωγός της επιτυχημένης κωμικής σειράς «The League of Gentlemen» Σάρα Σμιθ και ο σεναριογράφος των «Borat» και «Brϋno», Πίτερ Μπέιναμ. Το τρισδιάστατο αυτό κινούμενο σχέδιο αποτελεί μια παραγωγή του στούντιο της Aardman Animation, υπεύθυνου για ποικίλα κομψοτεχνήματα με πρωταγωνιστές από... πλαστελίνη, όπως το ξεκαρδιστικό «Γουάλας & Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο» και η ευφάνταστη «Ποντικούπολη». Ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τ άλλα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως! Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, η high-tech οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε μια κρυφή τοποθεσία κάπου στο Βόρειο Πόλο, έχει πάρει φωτιά, με τους πάντες να δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα δώρα που θα μοιραστούν στα παιδιά όλου του κόσμου. Ωστόσο, μια αναπάντεχη εξέλιξη, θα φέρει τον καλοσυνάτο, πλην όμως αδέξιο Άρθουρ αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: να φέρει εις πέρας την κρίσιμη αποστολή του μοιράσματος των δώρων, προτού ξημερώσουν τα φετινά Χριστούγεννα!
Είδος ταινίας: Animation | Comedy

Σκηνοθεσία: Sarah Smith
Σενάριο: Peter Baynham, Sarah Smith
Ηθοποιοί: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent



Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου