Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

407 dark flight (2012) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δέκα χρόνια πριν, μια νεαρή αεροσυνοδός, η Neuw, επέζησε ως εκ θαύματος από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Η Neuw επέμενε ότι ένα εκδικητικό πνεύμα ήταν αυτό που προκάλεσε το ατύχημα, αλλά αυτό αναστάτωσε τους γύρω της και έτσι, αναγκάστηκε να κάνει για πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Τώρα, η γυναίκα αυτή είναι έτοιμη να πετάξει ξανά. Αλλά από την πρώτη πτήση της, η Neuw έχει μια έντονη δυσάρεστη διαίσθηση. Το αεροπλάνο στο οποίο δουλεύει της φαίνεται γνωστό, και γρήγορα η Neuw συνειδητοποιεί ότι στην πραγματικότητα είναι το ίδιο αεροσκάφος που συνετρίβη πριν από δέκα χρόνια, επισκευασμένο και βαμμένο. Θα καταληφθεί από τρόμο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει, επειδή το αεροπλάνο έχει ήδη απογειωθεί, μαζί με τα ίδια εκδικητικά πνεύματα που κατοικούν σε αυτό. Πάνω στον αέρα, τα πνεύματα είναι αποφασισμένα να πάρουν τη ζωή της, αυτή τη φορά.

Σκηνοθεσία: Isara Nadee
Ηθοποιοί: Unchalee Hassadeevichit, Peter Knight, Paramej Noiam, Kristen Evelyn Rossi
Είδος ταινίας: Horror | Thriller
Χώρα παραγωγής: Thailand

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου