Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

360 (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Μια ματιά στο τι συμβαίνει όταν συνέταιροι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα συμμετέχουν σε φυσικές σχέσεις. Εμπνευσμένο από το κλασικό έργο του Arthur Schnitzler La Ronde, το 360 σε σενάριο Peter Morgan και σκηνοθεσία Fernando Meirelles, συνδυάζει ένα σύγχρονο και δυναμικό ρεφρέν ιστοριών σε μία, που συνδέει τους χαρακτήρες από διαφορετικές πόλεις και χώρες σε μια ζωηρή, αγωνιώδη και βαθιά συγκινητική ιστορία αγάπης του 21ου αιώνα. Ξεκινώντας στη Βιέννη, η ταινία ελίσσεται όμορφα μέσα από το Παρίσι, το Λονδίνο, την Μπρατισλάβα, το Ρίο, το Ντένβερ και το Φοίνιξ σε μια ενιαία, μαγευτική αφήγηση.
480p BRRip XviD AC3-PTpOWeR
 Είδος ταινίας: Drama | Romance
Βαθμολογία: 5.8/10 (2,922)
 Σκηνοθεσία: Fernando Meirelles
Σενάριο: Peter Morgan, Arthur Schnitzler
Ηθοποιοί: Rachel Weisz, Jude Law and Anthony Hopkins
 Πρεμιέρα (US): 03/08/12
Χώρα παραγωγής: UK | Austria | France | Brazil

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου