Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Total Recall / Ολική Επαναφορά (2012) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


2084. Η Ευραμερική (Βόρια Αμερική κι Ευρώπη) με τη Νέα Σαγκάη (Κίνα και Νοτιοανατολική Ασία) πολεμούν για την παγκόσμια κυριαρχία. Ένας απλός εργάτης, ο Νταγκ Κουέιντ, αρχίζει να υποψιάζεται πως είναι κατάσκοπος, τις μνήμες του οποίου έχουν σβήσει κι αντικαταστήσει με νέες. Δεν μπορεί, όμως, να γνωρίζει για ποια πλευρά μάχονταν ή πόσο σημαντικά ήταν αυτά που γνώριζε. Βρίσκει σύμμαχο τη Μελίνα, μια πόρνη που είναι επαναστάτρια και ίσως ξέρει για το παρελθόν του. Μαζί, θα βρεθούν να παλεύουν ενάντια στο πολιτικό σύστημα της Ευραμερικής που ελέγχεται από τον αδίστακτο πρόεδρο Βίλος Κοχάαγκεν.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας, Δράσης, Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Len Wiseman
Ηθοποιοί: Colin Farrell, Bokeem Woodbine and Bryan Cranston...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου