Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Last Samurai (2003) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Ο Λοχαγός Νέιθαν Άλγκρεν (ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ) είναι πια ένας άντρας χωρίς σκοπό στη ζωή του. Οι μάχες στις οποίες κάποτε πολέμησε τώρα τού φαίνονται όχι μόνο μακρινές αλλά και μάταιες. Κάποτε ριψοκινδύνευσε τη ζωή του για την τιμή και τη χώρα του αλλά στα χρόνια που μεσολάβησαν, μετά τον Αμερικάνικο Εμφύλιο Πόλεμο, ο κόσμος έχει αλλάξει. Ο πραγματισμός έχει αντικαταστήσει το κουράγιο, η ιδιοτέλεια πήρε τη θέση της αυτοθυσίας και η τιμή είναι δυσεύρετο προσόν –ειδικά στη Δύση, όπου ο ρόλος του στις εκστρατείες εναντίον των Ινδιάνων, κατέληξε στην απογοήτευση και τη θλίψη.
Κάπου στις αφιλόξενες πεδιάδες, κοντά στις όχθες του Ποταμού Γουασίτα, ο Άλγκρεν έχασε την ψυχή του. Στην άλλη άκρη του κόσμου, ένας άλλος στρατιώτης βλέπει τη δική του ζωή έτοιμη να καταρρεύσει. Είναι ο Κατσουμότο (ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΙ), ο τελευταίος ηγέτης μιας αρχαίας γενιάς πολεμιστών, των αξιοσέβαστων Σαμουράι, οι οποίοι αφιέρωσαν τις ζωές τους για να υπηρετήσουν τον αυτοκράτορα και τη χώρα τους. Όπως ο μοντέρνος τρόπος ζωής υπεισέρχεται στην Αμερικάνικη Δύση, πιέζοντας όλο και πιο ασφυκτικά τους Ινδιάνους, με τον ίδιο τρόπο καταστρέφει και την παραδοσιακή Ιαπωνία.
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Ken Watanabe και Billy Connolly

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου