Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Expatriate 2012 GREEK SUBS Δείτε online


Το The Expatriate 2012 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με τον Aaron Eckhart να υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη 15χρονη κόρη του. Προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος ασφαλείας μιας πολυεθνικής στο Βέλγιο άλλα όταν φτάνει εκεί βρίσκει την εταιρία να μην υπάρχει πια, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και έναν επαγγελματία δολοφόνο να κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Πατέρας και κόρη τρέχουν για να σωθούν ενώ προσπαθούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά αφού η κόρη μαθαίνει για το παρελθόν του πάτερα.
Σκηνοθεσία: Philipp Stölzl
Σενάριο: Arash Amel
Ηθοποιοί: Olga Kurylenko, Aaron Eckhart, Liana Liberato, Garrick Hagon
Είδος ταινίας: Action | Thriller

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου