Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Secrets of the Mayan Calendar Unveiled / Τα Μυστικά του Ημερολογίου των Μάγιας Αποκαλύπτονται (2003) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Διάλεξη στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Οκάναγκαν» του Καναδά στις 6 Σεπτεμβρίου 2003.....Βασικά για το τι πρόκειται να είναι η σημερινή ομιλία είναι η Συνείδηση. Και για όλο αυτό, άνθρωποι έχουν με κάποιο τρόπο μελετήση τη συνείδηση και είμαι σίγουρος ότι έχετε την εμπειρία από πολλές διαφορετικές ερμηνείες για την λέξη "συνείδηση". Αλλά χρειαζόμαστε μια για να προχωρήσουμε, μια που να συμφωνούμε για αυτή. Και η δική μου ερμηνεία για τη συνείδηση είναι, "η αφύπνιση του ότι είμαστε σε εγρήγορση". Όποτεδήποτε πιάσατε τους εαυτούς σας, οποτεδήποτε παρατηρήσατε τους εαυτούς σας να παρατηρούν κάτι, εκεί είναι η συνείδησή σας. Στην Σεντόνα έχουμε και εδώ στον Καναδά επίσης, μεγαλοπρεπής πανοράματα, μπορούν να σας "κόψουν την αναπνοή". Και κάνετε "ουάου, το κοιτάω πραγματικά αυτό έτσι;" Εκεί, έχετε την εμπειρία της συνείδησής σας. Αφυπνήζεστε στο ότι είστε σε εγρήγορση. Ταιριάζει αυτό; Εντάξει, ωραία, αυτή είναι η συνείδηση. Και κυρίως για το τι πρόκειτε να μιλήσουμε εδώ σήμερα, είναι η συνείδηση... Και τα Ημερολόγια.Και σε τι αυτά τα δυο πράγματα σχετίζονται μεταξύ τους.Συνείδηση και ημερολόγια. Υπάρχει μια πολλή πολλή βαθειά σύνδεση μεταξύ των δυο που δεν είχατε ιδέα για αυτό και αυτό λόγω της σχολικής παιδείας σας. Λοιπόν ξεκινάμε.Ημερολόγια, έχουμε τον ορισμό της συνείδησης, αλλά τι είναι ένα ημερολόγιο;......


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2003
Είδος Ταινίας: Ντοκιμαντέρ
Σκηνοθέτης: Ίαν Ξελ Λάνγκολντ
Ηθοποιοί: Ίαν Ξελ Λάνγκολντ...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ Α Μέρος

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ Β Μέρος

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ Γ Μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου