Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

October Baby 2012 Δείτε online

Καθώς η αυλαία πέφτει, η Hannah κάνει διστακτικά βήματα στη θεατρική σκηνή, το ντεμπούτο της στο κολέγιο. Ωστόσο, προτού να μπορεί να προφέρει τις πρώτες γραμμές της, η Χάνα καταρρέει μπροστά στο έκπληκτο κοινό. Μετά από αμέτρητες ιατρικές εξετάσεις, όλα τα σημάδια δείχνουν σε μια βασική παράμετρο: δύσκολη γέννηση της Hannah. Αυτή η αποκάλυψη δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με ό, τι μαθαίνει έπειτα από τους γονείς της, ότι γεννήθηκε … μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα άμβλωσης. Σαστισμένη, εξοργισμένη και σε σύγχυση, η Hannah στρέφεται για υποστήριξη στον Ιάσονα, το παλαιότερο της φίλο. Ενθαρρυμένη από το περιπετειώδες πνεύμα του, η Hannah ενώνει μία ομάδα με τους φίλους της, σε ένα οδικό ταξίδι, ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψει το κρυμμένο παρελθόν της … και να βρει ελπίδα για το άγνωστο μέλλον της. Στη μέση του απίστευτου ταξιδίου της, η Hannah μαθαίνει ότι κάθε ζωή είναι όμορφη.
 Διάρκεια: 107 min
Είδος: Drama
Directors: Andrew Erwin, Jon Erwin
Writers: Jon Erwin (story), Jon Erwin
Stars: Rachel Hendrix, Jason Burkey and John Schneider 



Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ