Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

I Robot (2004) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Έτος 2035 σε έναν κόσμο όπου τα ρομπότ έχουν κατακλύσει τα πάντα. Όλα ακολουθούν τους νόμους και λειτουργούν με τάξη και πρόγραμμα. Ένας ντετέκτιβ, ο Σπούνερ αναλαμβάνει την υπόθεση «αυτοκτονίας» του «πατέρα» της ρομποτικής και της εταιρείας US Robotics Αλφρεντ Λάνινγκ. Ο Σπούνερ είναι γνωστός στο τμήμα του για την καχυποψία που τρέφει απέναντι στα ρομπότ και το κατά πόσο είναι αυτά ασφαλή. Είναι δηλαδή ο πιό ακατάληλλος που θα μπορούσε να κληθεί για να αναλάβει αυτή την υπόθεση. Ταυτόχρονα η εταιρεία US Robotics ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τα νέα προηγμένα μοντέλα NS-5. Η υπόθεση ξεκινά όταν μέσα στο γραφείο του Λάνινγκ βρίσκεται και τελικά συλλαμβάνεται ένα εχθρικό ρομπότ NS-5, πράγμα που αναμφισβήτητα έρχεται αντίθετο με τους τρεις νόμους....




Σκηνοθεσία: Alex Proyas
Συγγραφείς: Jeff Vintar (σενάριο), Akiva Goldsman (σενάριο)
Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Bridget Moynahan και Bruce Greenwood
Είδος: Action | Mystery | Sci-Fi

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου