Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Blood and Chocolate (2007) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Η Βίβιαν είναι νέα, όμορφη και... λυκάνθρωπος! Μετά το θάνατο των γονιών της, η Βίβιαν εγκαταλείπει τις ΗΠΑ και φεύγει οριστικά για τη μακρινή Ρουμανία. Παράλληλα όμως η φυλή της την προορίζει ως σύζυγο του αρχηγού της, Γκάμπριελ. Δέσμια της παράδοσης θα αναγκαζόταν να υποκύψει αλλά η νεαρή κοπέλα κάνει την επανάσταση της όταν γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο του Έιντεν, ενός αμερικανού κομίστα. Πρόκειται για τη στιγμή που η Βίβιαν αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στους δεσμούς που τη συνδέουν με την φυλή της και τον έρωτά της για τον Έιντεν....
Σκηνοθεσία: Katja von Garnier
Συγγραφείς: Ehren Kruger (σενάριο), Christopher Landon (σενάριο)
Ηθοποιοί: Agnes Bruckner, Χιου Ντάνσι και Olivier Martinez
Είδος: Drama | Fantasy | Romance

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου