Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Men In Black 3 (2012) Δείτε online


Στο Men in Black 3, οι πράκτορες J (Will Smith) και Κ (Tommy Lee Jones) γυρίζουν πίσω … στο χρόνο. Ο J έχει δει κάποια ανεξήγητα πράγματα στην 15χρονη ιστορία, με τους Men in Black, αλλά τίποτα περισσότερο – ούτε καν εξωγήινος – δεν τον μπερδεύει, όσο ο στριμμένος και σιωπηλός συνεργάτης του. Όταν η ζωή του K και η μοίρα του πλανήτη τίθενται σε κίνδυνο, ο πράκτορας J θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο J ανακαλύπτει ότι υπάρχουν μυστικά στο σύμπαν που ο K ποτέ δεν του ανέφερε – μυστικά που θα αποκαλύψουν τον εαυτό τους καθώς συνεργάζεται με τον νέο πράκτορα K (Josh Brolin) για να σώσει το συνεργάτη του, την υπηρεσία και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Σκηνοθεσία: Barry Sonnenfeld
Σενάριο: Etan Cohen, Lowell Cunningham, David Koepp, Jeff Nathanson, Michael Soccio
Ηθοποιοί: Will Smith, Alice Eve, Josh Brolin, Tommy Lee Jones
Είδος ταινίας: Action | Comedy

Δείτε online με ελληνικούς υποτιτλους δωρεάν Εδώ